Om

Hvem er My Bagup?

 

 

Vi, Louise og Christina, står bag det nye deleøkonomiske koncept, hvor du har muligheden for at leje en designertaske. Vi har et sortiment af nye tasker primært fra Chanel og enkelte tasker fra YSL og Proenza Schouler.

 

 

 

Hvordan lejer du så en taske?

 

Ønsker du at leje en taske, skal du blot møde op i butikken i kompagnistræde 31. Her kan du vælge mellem de forskellige tasker og når du har udvalgt din favorit, gennemgår vi sammen handelsbetingelserne. Dette gøres for at sikre, at der ikke opstår misforståelser, og for at du som kunde, ved præcis hvad der foregår. I handelsbetingelserne står der blandt andet, hvad du skal overveje inden, du lejer tasken. Vi anbefaler, at du tjekker om din egen forsikring dækker, hvis tasken bliver stjålet eller får synlige ridser, da My Bagup’s forsikring IKKE dækker, når tasken er hos dig. Når handelsbetingelserne er gennemgået, udfyldes der en lejekontrakt, og vi scanner dit billede ID. Der skal ikke betales depositum, men du betaler for hele lejeperioden, når du får udleveret tasken.

Hvis du ønsker at reservere en taske, kan dette gøres ved at skrive en mail til info@mybagup.dk eller du kan kontakte os på 42656158. Du kan desuden reservere via hjemmesiden her.